Noorwegen+

Duur: 11 dagen – Prijs: €2.097
Soort reis: retraite actief reis
Thema: Ga in vrijheid!
Hiking path Langfossen (2)
Preikestolen view

Over deze reis naar Noorwegen+

Beleef het gevoel van vrijheid in de bezinning en tijdens een aantal pittige hikes in de Noorse natuur: de Langfossen, de Trolltunga én de Preikestolen. Laat je inspireren door het prachtige landschap. Kom in de rust. Kom in beweging. Ga in vrijheid!

Je reist per ferry van Duitsland naar Oslo en terug van Stavanger naar Denemarken. Zo combineer je de mooiste hikes die Noorwegen te bieden heeft. Reis mee in een ontdekkingstocht naar een leven in vrijheid. Ga de uitdaging aan!

Elke dag begint met een retraite-deel. Vanuit de rust gaan we over tot actie. Je maakt een aantal prachtige, pittige hikes in de ruige Noorse natuur. De combinatie van retraite met sportieve inspanning in een schitterende omgeving maakt deze reis zo aantrekkelijk.

Het programma tijdens deze reis

Deze retraite actief reis biedt net dat beetje extra uitdaging in de Noorse natuur.

Dag 1

Dinsdag – 10 juni

Vroeg vertrek vanaf Deventer (ca. 06.00 uur). Reis per minibus naar Kiel in Duitsland. Om 14.00 uur vertrekt de nachtferry naar Oslo. Hut per twee personen.

Dag 2

Woensdag – 11 juni

Aankomst in Oslo om 10.00 uur. Dagreis naar Ølen aan een fjord. Mooie locatie en verblijf, met zwembad.

Dag 3

Donderdag – 12 juni

Thema: Durf stil te zijn. Spreker. Stilte challenge. Vrije tijd.

Dag 4

Vrijdag – 13 juni

Thema: Durf te geloven. Spreker. Himakånå hike (2,5 uur, 6 km). Deze tocht wordt wel ‘de kleine trolltunga’ genoemd. De klim is op stukken steil en is een goede ‘inloop-hike’ voor de uitdaging voor morgen. Onderweg mooie uitzichten!

Dag 5

Zaterdag – 14 juni

Thema: Durf los te laten. Spreker. Langfossen hike (4-6 uur, pittig).

Dag 6

Zondag – 15 juni

Thema: Durf te dansen. Spreker. Extra wandeling (3-4 uur, relatief eenvoudig). Of: dag relaxen op het terras, met uitzicht over het meer.

Dag 7

Maandag – 16 juni

Excursie Ringedalsvatnet. Trolltunga hike (8 uur, 20 km; pittige hike in hooggebergte, vooral qua lengte).

Dag 8

Dinsdag – 17 juni

Thema: Durf te verwachten. Spreker. Ontspannen boottocht over het fjordmeer.

Dag 9

Woensdag – 18 juni

Uitchecken accommodatie. Rit naar het Preikestolen Basecamp. Inchecken accommodatie. ‘De preekstoel’ ligt 604 meter boven het Lysefjord en de tocht naar boven is één van de bekendste bergwandelroutes in Noorwegen.

Dag 10

Donderdag 19 juni – Vrijdag 20 juni

In de ochtend: Preikestolen hike (4 uur klimmen/dalen, 8 km). In de middag: naar Stavanger. Nachtboot naar Hirtshals, aankomst volgende dag om 08.00 uur. Terugreis naar Deventer, aankomst om 19.30 uur.

Foto Gerdien Lammers (4)

Gastspreker op deze reis naar Noorwegen+

Gerdien Lammers

Ik ben Gerdien Lammers, getrouwd en moeder van vier en boven alles geliefd kind van God. Ik studeer theologie aan het Evangelisch College in Zwijndrecht, ik geef regelmatig les of ben actief als spreker via www.fullyapproved.nl, mijn eigen website voor toerusting, coaching en training. Daarnaast ben ik betrokken in onze eigen gemeente in Aalten in het tienerwerk.

In mijn werkzame jaren voor de Stichting ‘Vrij Zijn’ heb ik veel mogen reizen en had ik al heel lang het verlangen in mijn hart mensen mee te nemen op een reis als deze. Vooral omdat ik zelf ervaren heb dat God op een andere manier kan werken als je uit je vertrouwde omgeving komt. Je kunt jezelf en je dagelijkse leven even vanaf een andere kant bekijken en dat is soms heel leerzaam en ook nodig. Ik hoop je deze week mee te nemen en een stukje met je op te mogen lopen in jouw eigen persoonlijke zoektocht naar Vrijheid!

 

Ga met Gerdien mee naar Noorwegen!…

 

Highlights van deze reis naar Noorwegen+

Goede faciliteiten

Modern en gezellig onderkomen, wijds uitzicht over het fjord

Principes van rust

Oefening in: Stil worden, Ontvangen, Ontspannen en Genieten

Pittige hikes

Jij wordt uitgedaagd om actief met het thema aan de slag te gaan

Praktische info over deze reis naar Noorwegen+

De volgende zaken zijn standaard inbegrepen:

  •  1 reisbegeleider, 1 gastspreker
  •  minimaal 8, maximaal 16 deelnemers. Indicatie leeftijd: tussen de 30 en 60 jaar.
  •  2 nachten boot, 8 nachten verblijf accommodatie (per twee personen op een kamer, met eigen sanitair)
  •  reissom per deelnemer €2.097 p.p.
  •  inclusief: vervoer per minibus vanaf en tot Deventer, verblijf in 2-persoonskamer (accommodatie) en hut (boot) met eigen sanitair, alle maaltijden in accommodatie, diner op de boot (terugreis), programma, spreker, activiteiten, begeleiding, excursie

Extra (indien gewenst kun je dit aangeven bij ‘opmerkingen’, helemaal onderaan in het boekingsformulier):

  •  Toeslag eigen kamer accommodatie €350 p.p.

========

Vind je het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen? Zo ja, schrijf je dan hier in. Deze verschijnt eens per twee maanden. We houden je o.a. op de hoogte van het actuele aantal inschrijvingen voor de reizen.

Preikestolhytta

Ga mee op deze reis naar Noorwegen+

Bij ons reis je veilig en  verzekerd!

Retraite Actief Reizen is aangesloten bij de volgende keurmerken en garanties.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.