Ik ben Jaap van Sliedregt

En ik heb een passie voor rustgevende plekken!

Verborgen waterval
jaap van sliedregt

Rust en passie

In de natuur schuilt een enorme kracht, maar vaak is die helemaal niet zo zichtbaar.

Ik geloof dat wij, gelovigen, rust kunnen uitstralen, juist omdat er zo’n enorme kracht achter ons schuilgaat. Doordat we een onverbrekelijke eenheid vormen met Jezus. Dat geeft een diepe rust.

Met mijn reizen wil ik mensen helpen rust en evenwicht te vinden. Vanuit hun passie.

Over Keulen naar Aken…

Al mijn leven lang houd ik ervan om een omweg te nemen. De mooiste route, al zie je dat onderweg niet overal op elk moment. Als kind zat ik al met de kaart op schoot, aan papa en mama vertellend waar ze heen moesten. Met uitstapjes en voor wandelingen had ik steevast de leiding, dat ging als vanzelf. Gelukkig kwamen we altijd weer thuis. Soms bleek de route wat langer dan vooraf gepland. 

Mijn carrière ging over Keulen naar Aken. Op twintigjarige leeftijd dacht ik er goed aan te doen Theologie en Psychologie te studeren. Helaas liep ik vast. Na succesvol een reis te hebben geleid ging ik werken in het toerisme: eerst bij Amarant Reizen, daarna bij de Treinreiswinkel. Toen kwam Corona en het begon weer te kriebelen. Ik wilde alsnog Theologie gaan studeren. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en studeer nu aan het Evangelisch College. 

De ene passie en de andere passie… ik dacht: het moet ook mogelijk zijn ze te combineren. En zo steven ik inmiddels recht op m’n doel af, tussen twee touwen of ‘pijlers’: bezinning en uitdaging!

Actiefoto mijzelf

Retraite-Actief

Aan retraite is veel behoefte. Rust, afzondering en zelfonderzoek zijn in de laatste decennia schaars goed geworden. Het zou onderdeel moeten zijn van je levensstijl. Je hebt het nodig en je hebt er zeker baat bij! Niemand uitgezonderd.

Bezinnen richting God, jezelf en de ander is één.
Geprikkeld worden tot actie is twee.

Hoe mooi en leuk is het woorden om te zetten in daden, helemaal als je hiertoe uitgedaagd wordt op een leuke, symbolische of praktische manier.

Mijn reizen nemen je mee in bezinning en uitdaging rond een thema. Jij doet ontdekkingen over jouzelf die het verschil gaan maken! Maak daarom nu een keuze uit ons aanbod van bestemmingen.

Het maakt niet uit welke route je volgt in het leven. Als je maar goed uitkomt.
Waardeer je passies.